Maaltijden

Organisatie van de maaltijden

 

 

De ochtend

Omstreeks 10.00 uur kunnen de kinderen opeten wat ze van thuis meebrachten (liefst een stuk fruit en/of een droog koekje, verpakt in een koekendoosje). In de klas wordt in de klassen van de lagere school fruitsap, melk of chocomelk verkocht. Water wordt gratis aangeboden. Brikjes, blikjes en capri-sun-achtige verpakkingen zijn niet meer toegelaten op school. In de plaats daarvan mogen de kinderen water in een plastieken flesje of in een drinkbus meebrengen. De plastieken flesjes kunnen hergebruikt worden en worden nadien meegenomen naar huis.

's Middags

Om 12.00 uur kunnen de kinderen hun meegebrachte boterhammen opeten in de eetzaal. Ook nu kunnen ze dezelfde drank bekomen als 's morgens of zelfs SOEP. De traiteurdienst "Hanssens Catering" verzorgt warme maaltijden op school. De maaltijden zijn voedzaam, smakelijk en verzorgd. De leerlingen die hiervan gebruik maken, schrijven in voor het hele schooljaar. Indien in de loop van het schooljaar wijzigingen moeten gebeuren, gelieve dit tijdig te melden aan de school. Indien uw kind afwezig is op de dag dat zij/hij een maaltijd had besteld, vragen wij U om vóór 9.00 uur's morgens te verwittigen op het nummer 02/759.97.43. Nog enkele nuttige gegevens: De maaltijd bestaat uit: soep, hoofdgerecht en nagerecht. Het maandmenu is te raadplegen elders op deze website. Prijs per maaltijd: kleuter 4,0 euro, Lagere schoolkind: 4,0 euro. Soep : 0,6 euro Betalingswijze: de afrekening wordt elke maand verrekend in de facturatie op het einde van de maand.

Nog enkele opmerkingen

Snoep en andere zoetigheden en drankjes in brikjes, blikjes en capri-sun-achtige verpakkingen - worden geweerd op de school. Verjaardagen worden in de klas gevierd. De kinderen die dat wensen, mogen een zelfgebakken cake, cakejes, koekjes of wafels meebrengen om te trakteren. Voor de andere kinderen voorziet de school, gesponsord door het oudercomité, koekjes om te trakteren.