AL-2018-2019-Restaurantdag 2019

Restaurantdag in Ter Ham

Het lijkt al weer even geleden.  Maar toch denken we allemaal met een fijn gevoel terug aan onze restaurantdag. Al is dit evenement voor sommigen eerder een ‘restaurantweekend’!  Sommige ouders, vrijwilligers, leerkrachten en directie brengen twee volle dagen door in zaal De Corren.  Voor het sociale contact?  Voor de gezelligheid? Voor het plezier en de vriendschap?  Het zal wel een combinatie van veel factoren zijn die deze mensen motiveert om uren samen te werken om iets lekkers op tafel te toveren voor honderden ouders en kinderen.
Na een bewogen zaterdag werd het team op zondag nog uitgebreid met ervaren zaalpersoneel, een gedreven keukenbrigade, enthousiaste mensen aan de toog, vlijtige afwassers, commerciële tombolaverkopers,  … Kortom, het team van Ter Ham is een unieke samenwerkende bende!
Onze bezoekers konden kiezen tussen heerlijke balletjes in tomatensaus, een dagverse vol-au-vent , smaakvol Belgisch stoofvlees of een lekkere kaasschotel.  Als serveerster van dienst was het fijn om veel complimenten  in ontvangst te nemen.  Wat fijn dat jullie allemaal langskwamen om onze school te steunen.  Onze restaurantdag is en blijft immers één van onze allerbelangrijkste bronnen van inkomsten om mooie projecten voor onze kinderen te kunnen realiseren.
Een dikke pluim voor iedereen die zijn steentje bijdroeg aan de organisatie en de uitvoering van die dag!  Een heel dikke dank u wel aan iedereen die langskwam!
Werkgroepje website

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow