AL-2019-2020-Een nieuw schooljaar

Opnieuw gestart!

 

Eindeloos!
Zo leek de vakantie wanneer het schooljaar net afgerond was. Maar de ene dag reeg zich gestaag aan de andere tot een eindeloze ketting en voor we het beseften, kondigde de start van het nieuwe schooljaar zich aan.

Het groen aan de poort, de feestelijke boog en vooral het uitbundige zonnetje zorgden meteen voor een opgewekte sfeer op de speelplaats. Verwachting en nieuwsgierigheid waren bijna tastbaar bij de kinderen die onder de boog binnenstapten, sommigen nog even poserend voor de poort, hand in hand met broer of zus. Mama's en papa's bevroren het moment om het in hun digitale bibliotheek te bewaren.

En dan klonk de bel voor de allereerste keer dit schooljaar. Iedereen verzamelde zich rond het kleine podium. Juf Kaat en meester Pol verwelkomden iedereen: de vaste Ter Hammers, de nieuwe leerlingen, de nieuwe juffen, de talrijk aanwezige ouders

"Ter Ham buitengewoon", is de werktitel van ons jaarthema. Hierbij willen we vooral één van de grootste troeven van onze school uitspelen: onze prachtige en grote tuin: een groene ruimte met heel veel mogelijkheden. We willen de kinderen met bewondering en verwondering laten kijken naar de wereld die hen omringt. Om hen niets als vanzelfsprekend te laten zien , hen te laten ontdekken dat in kleine dingen grote wonderen verscholen kunnen zijn. Ook in mensen. Talenten ontdekken in henzelf en in anderen is een tweede uitdaging die we willen waarmaken.

Na het woordje van meester Pol en juf Kaat beluisterden we het lied "Leef, met je eigen talent". Sommigen konden het al meezingen. En dan.. Dan kon het nieuwe schooljaar beginnen.... 
Aan iedereen: een superfijn en succesvol schooljaar! 

meester Pol
 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow