OR-2019-2020-Happy klusdag!

Zomervakantie = klusdagplezier!

Op de laatste zaterdag van de grote vakantie werden we gewekt door de stralende zon!  Snel even uitrekken, in een short en schildershirt springen, gauw nog een slokje koffie drinken… en hup… naar school toe.  Daar stond een gemotiveerde bende ouders en leerkrachten ons op te wachten!  Schilderkwasten, kleurrijke verfpotten, allerlei werkmateriaal en vooral uitdagende, uitgebreide en uitgenomen gevarieerde taken en klussen prijkten op de to-do list.

Ieder koos een opdracht uit.  Er werd geborsteld en schoongemaakt, gesnoeid en getuinierd, schoongemaakt en geschilderd, gedemonteerd en gemonteerd, … met de glimlach natuurlijk. ’t Was immers fijn om elkaar allemaal terug te zien.  ’t Was heel leuk ook om ons samen voor te bereiden op een gloednieuw schooljaar.  Bovendien werden alle klussers stevig verwend door de ouderraad met koele drankjes en heel wat lekkers.  ’s Middags kregen we lekker stokbrood met pensen of een brochette. 

In de namiddag deed een heerlijk ijsje heel veel deugd.  Natuurlijk deden we het ‘daar’ niet voor… Maar het werd wel geapprecieerd natuurlijk! Deze kleine attenties gaven moed en energie en doorzettingsvermogen om de hele lijst ‘helemaal’ af te werken.

En weten jullie wat?  Dat lukte nog ook! ‘ALLES’ werd afgewerkt!  Hartelijk dank aan alle enthousiaste klussers! 
WG Website

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow