AL-2019-2020-Receptie schoolbestuur Ter Ham en Sint-Cajetanus.

Terugblikken en vooruitkijken...

Vrijdag 10 januari organiseerde KOPS de nieuwjaarsreceptie voor school Ter Ham en Sint Cajetanus van Perk. Directies, leerkrachten en medewerkers werden ’s avonds op school verwacht voor een hapje en een drankje.  Een hapje… het klinkt zo eenvoudig, maar eigenlijk gaat er heel wat werk aan vooraf.
Van ’s morgensvroeg kwam een groepje vrienden bij elkaar om samen een ganse dag te kokkerellen. Om 9 uur zaten we al rond de tafel met een kopje koffie om de culinaire uitdagingen te overlopen. Geen gegrom, geen gezucht, geen frons, neen… gewoon heel veel ‘goesting’ om er samen tegenaan te gaan.
Eigenlijk gaat het ieder jaar beter en beter.  Onder het motto ‘klein maar fijn’ ging iedereen aan het werk. Sommigen werkten een heel gerecht af en keken dan trots naar hun afgewerkt kunstwerkje.  Het was weer een ontspannende, gezellige dag.  Alleen tikte de klok onverbiddelijk verder, waardoor een beetje spanning wel weer even de kop op stak.

Tegen 18 uur kwamen de eerste genodigden binnen.  Het was echt fijn om iedereen mooi uitgedost terug te zien.  Er werd veel gelachen en verteld, terwijl de vele hapjes moeiteloos verorberd werden.
            Jan Van hoof wachtte een zware taak. Hij nam de verantwoordelijkheid op zich om het jaaroverzicht over te nemen van Annemie Aelvoet, die nog maar pas is heengegaan en die dit zoveel jaren ter harte had genomen.
Het was fijn om terug te blikken op de belangrijke momenten van het jaar. Het was nog fijner om allemaal samen stil te staan bij de vele zaken die Annemie voor onze scholen als voorzitster van het schoolbestuur gerealiseerd had.
Dankbaarheid, respect, appreciatie en vriendschap werden voelbaar in ieder uitgesproken woord. We zagen allemaal hoe de mooie woorden Pieter troffen. 
Ook hij was immers jarenlang betrokken en verbonden met onze scholen.
Aan de recepties werkte hij ieder jaar mee om er iets goeds van te maken voor iedereen.  We waren daarom allemaal geraakt door zijn speech, zijn woord van dank aan zoveel vrienden.
 
 
Dank jullie wel om er te zijn allemaal. Het werd weer een onvergetelijke, gezellige avond… We maken er samen een heel goed jaar van! Dank u wel aan iedereen die zich inzette voor deze dag! Jullie zijn één voor één 'top'!

werkgroepje website 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow