OR-2019-2020-Ouderraad in coronatijden...

Op een laag pitje.. maar nog niet uitgedoofd...

Door de lock-down werd onze - anders zeer actieve ouderraad - beperkt in verschillende initiatieven.
Een eerste tegenvaller was meteen het wegvallen van onze jaarlijkse restaurantdag. Het scenario voor het vlotte verloop draaide al volop toen het verdict viel dat deze dag niet mocht doorgaan. Teleurstellend voor de mensen die er al zoveel werk in hadden gestopt om die voorbereidingen dan net niet tot de ultieme bekroning te kunnen leiden.
Dat het afgelasten van het schoolfeest daarna ook nog zou volgen, was geen onverwacht nieuws meer. Enkele andere projecten, waarbij helpende handen nodig waren, werden op de lange baan geschoven. Een baan waarbij in de toekomst hopelijk wat zekerheid komt of het coronavirus de duimen zal leggen of niet... 

Maar het is niet aan onze ouderraad om bij de pakken te blijven zitten. Vrij snel werd besloten om een take-away te organiseren. Het duurde nog een tijdje vooraleer er duidelijkheid was óf en hóe dit mocht doorgaan, maar uiteindelijk kwam dan toch het verlossende bericht van de burgemeester dat het kon. Jullie bestelden pizza, lasagne en tiramisu in groten getale. De verdeling ervan verliep vlot dankzij hulpvaardige handen van onze ouderraad. Bedankt allemaal om zo massaal te bestellen. Dankzij jullie kunnen we een deel van de geplande projecten van dit schooljaar nog realiseren. Binnenkort zullen jullie ze zeker opmerken!

Voor ons nieuwbouwproject konden we rekenen op een aantal vrijwilligers die het tuinhuisje in de tuin konden recupereren en weer opbouwen. Hartelijk dank! 
We wachten af wat het volgende schooljaar gaat brengen. We hopen allemaal dat onze gewone activiteiten kunnen doorgaan, al of niet op een alternatieve manier. Bedankt, ouderraad, voor het gedreven enthousiasme. Bedankt, ouders, voor uw steun!

meester Pol

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow